Tukiväylät

Kurssilla on vertaistukeen perustuva keskustelukanava.

Keskustelukanava

Kurssilla on käytössä Telegram-keskusteluhuone. Suosittelemme, että käytät tukikanavaa joko Telegramin selaimessa toimivalla versiolla tai Telegrammin työpöytäohjelmalla.

Pääset kanavalle tästä linkistä: https://t.me/tkt_tilpe. Pääset Telegrammin selaimessa toimivaan versioon täältä: https://web.telegram.org .

Kanavan osallistujat ovat kanssaopiskelijoita sekä vapaaehtoisia ohjaajia. Kanavan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Autathan muita myös vastavuoroisesti.

Kanava on luotu laajemman Tietoliikenteen perusteet- kurssin tarpeisiin, joten osa kanavan keskustelusta menee tämän verkkokurssin ohi, mutta koska suurin osa verkkokurssin osallistujista tekee tuota laajempaa Tietoliikenteen perusteet -kurssia, niin tämä kanava toimii parhaiten tukikanavana myös verkkokurssilla.

Moodle-foorumi

Kurssin osallistujilla on lisäksi käytössä keskustelufoorumi, joka on Moodle-järjestelmässä.

Eri kurssiversioita suorittavilla opiskelijoilla on eri moodle-kurssit. Sekaannusten välttämiseksi suoria linkkejä näihin moodle-kursseihin ei kopioida tänne. Moodle-linkki on oman kurssisi tiedoissa courses.helsinki.fi -sivustolla.